They're telling me it's beautiful, I believe them but will I ever know, the world behind my wall

Min dag i bilder:




vackra jag på länk



jag tycker himlen var vacker där


Lite senare skall jag till duschen och sen titta på tv och fortsätta på min bokrecension.

but hey, it's halloween!

Hej på er! Igår var jag lite nerdragen, men idag känns allt bättre. Jag har mina tider och dagar när jag är så ledsen men det går alltid över. Livet är svårt, det får man bara leva med. Idag är det Halloween (wohoo) men jag har nog inga särskilda planer för att fira det. Jag klädde ju inte ut mig igår till skolan, fast sen i skolan tänkte jag att jag borde ha. Det skulle har varit lite roligare. Tänkte klä ut mig till nån från TH, till Sara ( ;), till Kristen Stewart eller Miley Cyrus, men det blev det inte riktigt så.

  
Hahahahaha, så rolig bild som jag hittade!

Måste skriva på min engelska bokrecension idag, och det är ju hur roligt som helst! Jag måste verkligen satsa på det för jag vill få bra i engelskan! Och jag måste gå ut på länk idag, nu när solen lyser och allt. Egentligen väntar jag på att det skall komma snö redan men, det kommer när det kommer. Nu har vi väl snart mat redan och sen skall jag börja med recensionen.

-


I've got a feeling


at 5:27
Bill: We can promise, this will be the biggest and best Tokio Hotel show you've ever seen. We play all the songs from Humanoid and also some of our favorites old songs. Take care and see you all soon.

What can you say? Jag kommer att DÖ!

Imorgon skall vi ha Halloween tema i skolan, så man skall klä ut sig till något. Jag vet inte riktigt vad jag skulle klä mig till, och inte har jag heller riktigt någo kläder och saker. Några alternativ har jag men jag får se. Kan visa bild imorgon OM jag klär ut mig. ;)


281009

Hello! Jag hann inte blogga igår när jag hade mycket att göra och kunde inte vara så länge vid datorn. Jag skall börja med att berätta att mitt engelska prov gick faktiskt ganska bra igår. Några uppgifter for åt skogen men i stort lag bra. Efter skolan kom jag hem och åt snabbt, sedan körde pappa mig till Kervos Anttila där jag skulle gå och tala om att få PRAO plats där, men när vi kom dit, så sade de att personen vi skulle tala med var sjuk, så det var onödig resa. Jag hade ju dans igår också, så jag måsta vänta i biblioteket i en timme före dansen. Efter dansen kom jag hem och gick i duschen och sånt. Och mina muskler är SÅ sjuka efter dansen igår, kunde igår knappt sätta ner mig. Idag efter skolan gick jag pånytt till Anttila och nu var hon där. Och jag fick platsen! Så skönt att inte behöva bekymra om det mera.


49 dagar sen jag såg dem första gången, 130 dagar till nästa gång. CAN'T WAIT!

Now I've got it!

Nu har jag biljett till Tokio Hotel's konsert i Helsinki! Pappa var till R-kiosken idag och köpte ståplats till mig. Nu har jag biljetten hemma och kan inte sluta stirra på den och tänka att med den papperslappen kommer jag och se TH live. ;) Tack snälla pappa för biljetten!


Om konseret kommer att börja sådär på turnét, så kommer jag att dö. Det gör jag nog annors också. Det där nervositet, stämningen, allt kommer att vara som mest just där när dom kommer till scenen.

Annars, jag har engelska provet imorgon och jag har övat till den. Orkar inte göra det riktigt mera, får bara hoppas att den går bra. Och jag måste säga att jag fick 9- från finska provet, ännu bästa vitsordet i klassen! Hade inte väntat mig så bra vitsord, men väldigt glad blev jag. Om man skulle klara engelskan också sådär bra.. Efter några timmar skall jag sitta framför tvn och titta på America's Next Top Model, Desperate Houseviwes och som vanligt, kanske Sex and The City. Före det skall jag nu väl öva lite ännu till provet och sånt. Grejer. See you ♣


Tänk nu..

..att man kommer och se Tokio Hotel efter typ 4 månader! Efter att jag nu såg dem i Elämä Lapselle, så vill man faktiskt se dem pånytt. Jag orkar inte vänta, fast troligen far tiden snabbt, så som den har nu farit också. När jag tittar på gamla TH dvdn så får jag ibland riktigt gåshud när jag tänker att man ser dem snart med egna ögon. Så som jag tänkte förra året också, då de skulle komma hit 05.04.2008. Och alltid hoppas man ju också att slippa på backstage, tänk nu att få tala med dem, få autograf och bild med dem. Då skulle en av mina drömmar vara uppfylld.








Tom och spela piano. Det kommer jag och dö av på konserten.


Camp Rock 2

Jag kom just och tänka på att CR 2an kommer snart ut! Det är ju över ett år sen den första kom, och påriktigt, jag kan hela filmen och alla repliker utantill. Har tittat den så många gånger. Kommer ihåg när den första gången kom i Disney Channel, och jag var då övennatt hos Sara. Vi var så taggade och craziga (är inte säker om vi nu var helt de men) när vi såg den att jag vet inte vad. Jag kommer ihåg bara att Sara helt dog när hon såg Joe med bara badbyxor på sig ;) och när vi tänkte missa en del för vi skulle ha något att äta. Att sånt. Nån annan som har sett ettan och skall se tvåan?


It's a rainy day outside..

Nu har jag just ätit morgonmål och snart måste jag göra skolgrejer igen. Måste skriva färdigt bokrecensionspappret och öva mycket till engelska provet. Så jag behöver inte säga idag att jag inte har något att göra. Märkte just också att det regnar ute, och det är ju dåligt för nu kan jag inte använda mina nya "fake uggs" för de skulle bli genast förstörda. Damn it! Men om det inte är så vått imorgon så kan laga dom till skolan på.. ;) Och jag väntar redan att jag får använda min "lollipop" halsband, blev helt in love med den. Efter typ 4 timmar skall jag åka till pappa, och vara där nästa vecka. Så jag måste se vilka alla kläder jag skall ta med och sånt, sen måste jag till duschen och.. Blä, att jag måste ha ryggvärk nu också. Allt skall inträffa samtidigt, alltid.


Watch that and have fun ;D


241009

Idag var jag då till Helsingfors med mamma. Vi skulle söka efter vinterskor och rock till mig, men vi hittade bara ett par vinterskor. Och det var ännu från första butiken som vi gick in till! Sedan gick vi lite runt i butiker och gick och äta lite till Coffee House. Sedan där efter skulle jag träffa min vän Sonja, så jag gick till Kamppen och väntade på henne där utanför. Samtidigt var där just en ganska stor folkmassa och några kameramän. Det skulle just filma där en musikvideo för Signmark. Jag såg honom/dem också då i Elämä Lapselle. Det var ganska bra när där i slutet av sången när de filma, så kom domdär två sångarna gåendes mot mig och gick sen förbi mig, så det kan vara att jag sen syns på deras musikvideo. Jag måste nu "stay tuned" att se när den kommer ut. Haha, bara för att se om jag är där med... Nånej, sången lät faktiskt ganska bra så! :D Där efter träffade jag Sonja och var med henne lite över en timme. Då köpte jag också en "lollipop" halsband. Väldigt snyggt! Och därefter kom jag hem med bussen. Nu har jag just ätit mat, var så himla hungrig efter att vi kom hem. Hann lite titta genom vad som kommer till engelskaprovet, men nu skall jag just läsa ordentligt igenom allt. Där var min dag.

 
"Lollipop" halssmycket som jag köpte, utom att min är oransch.

 
"Fake uggs" som jag fick, utom att mina är ljusa beige färgade.


136 days

Är så jäkligt trött! Jag kommer nog säkert att fara tidigare och sova idag. Vi hade då moddaprov idag, och den gick nog helt bra. Fast nu vet jag att jag hade gjort några misstag men, sånt händer. Sedan fick vi ut vår mattaprov, och jag fick 8! Är nöjd med det, fast dendär ena uppgiften for helt åt skogen. Men annars så. :) Efter skolan satte jag vid datorn enda tills jag gick till gymmet med mamma, vi var där i en halv timme typ och efter det cyklade jag snabbt till butiken och köpte lite chips och choklad. Sedan hade vi bastu, och som vanligtvis så blev jag så himla trött efter det. Och nu har jag suttit igen här hela tiden efter bastun. Men jag funderar nog på att sticka härifrån snart.. Och nu är det ju veckoslut så jag får soova! :D Men annars blir det här veckoslutet plugg, plugg, plugg och en shoppingsrunda i Helsingfors imorgon. Skall köpa åtminstone ett par vinterskor och kanske vinterrock och något annat. Sen måste jag öva mycket, mycket till engelska provet som är på tisdagen för jag vill få bra vitsord! Sen måste jag läsa färdigt min självbiografbok och skriva lite om den. Också måste jag läsa på engelska boken och kanske börja skriva på dens "Book Review" också. Får se om jag orkar göra det nu, men något att göra har jag åtminstone! Idag är det också 136 dagar till TH's konsert i Finland! (Men den här gången tänker jag inte räkna varje dag hur många dagar det är kvar som jag gjorde förra året .D) Men nu skall jag sticka från datorn och gå snart och sova. Godnatt ♥




Detdär kan jag tänka på när jag går och sova ;)


221009

Jag har just gjort läxorna och läst till moddaprovet en gång igenom. Nu håller jag på och lyssna på Humanoid, de var en tid sen som jag lyssnade hela cd'en på en gång. I skolan hade jag engelska stöd, vi har prov på tisdag så det var bra att jag var där, nu förstår jag några saker mycket bättre. Efter skolan var jag med Sara i några timmar här i Nickby, vi var snabbt i bibban, sen i butiken där jag åt en kakbit och lite glass som man fick ta gratis. Jag måsta ju ta när det var gratis! ;D Efter det gick vi till allaktivitetshallen där vi satt tills Sara skulle fara till busstationen och vänta att hennes buss kom. När den kom så cyklade jag snabbt hem för det hade just börja regna där före, såklart. Senare skall jag nog ännu läsa lite till provet, några saker har inte helt fastnat i huvudet ännu, och sen skall jag såklart se på The Simpsons. Får se vad annar jag skall göra.. Imorgon börjar jag 9 så lite lite längre får man sova och sen är det veckoslut, ljuvligt! Alltså påriktigt, veckorna far så snabbt nuförtiden! Det är ju helt bra men ändå.... Man kan ju tänka att TH's konsert kommer att vara allt närmare när tiden går så snabbt och DET är ju bra. ;) Längtar såååå mycket på den!


Den enda bilden jag tog i Elämä Lapselle av TH. Så skitkvalité har den men nu får man ju ändå reda på vad där finns. Tom och Georg syns åtminstone :) Tillbaka till dendär stunden, tack!


TOKIO HOTEL KOMMER TILL FINLAND!

2/22/2010 Luxemburg - Esch Alzette
25.2.2010 Bryssel (Forest National)
1/3/2010 Danmark - Köpenhamn
3/3/2010 Norge - Oslo
4/3/2010 Sverige - Stockholm
5/3/2010 Sverige - Göteborg
7.3.2010 Finland - Helsingfors
17/3/2010 Frankrike - Lille
18/3/2010 Frankrike - Lyon
20/3/2010 Frankrike - Nantes
22/3/2010 Frankrike - Nice
23/3/2010 Frankrike - Marseille
  25.03.2010 Italien - Turin
26.03.2010 Italien - Padova
30/3/2010 Österrike - Wien
31/3/2010 Schweiz - Zürich
02.4.2010 Frankrike - Toulouse
03.4.2010 Schweiz - Geneve
05.4.2010 Spanien - Barcelona
06.4.2010 Spanien - Madrid
07.4.2010 Portugal - Lissabon
11.4.2010 Italien - Rom
12.4.2010 Italien - Milano
14/4/2010 Frankrike - Paris


Tokio Hotels konsert i Finland är nu släppt efter lång väntetid! Det kommer att hållas i Hartwall Arena 7. mars 2010.

Spelplats: Hartwall Arena, Helsingfors, Finland
Tid: Söndagen 7 Mars 2010
Biljetter: 46 / 49 euro
Beställ biljetter i förväg: Ticket reception, www.lippu.fi 
Förbeställning börjar nästa måndag, 26 Oktober!

(översättningen är från google översättare)

tweet tweet



Efter att Sara berättade om Twitter i mars-april(?) har jag blivit helt addicted med den. Nån annan som har samma problem?


201009

Jag hade dans just, kom hem för typ en halv timme sen. Vi skall visa egna dansmoves nästa gång i grupper. Jag har nästan glömt våra moves, men bara nästan. Idag hade vi då biologi provet. Annars for den nog bra, men dumma jag som lämnade två svar fast jag hade kunnat en av dom. Stupido. Idag skulle jag borde börja öva till modda provet som är på fredagen. Snart skall jag fara till duschen och sen lite senare skall jag titta på The Simpsons.

Snart, snart kommer Tokio Hotel's turnédagar ut! Jag kan inte vänta! Finland är helt säkert med också! Kan inte ännu heller tro att jag såg dem, vad blir det nu, imorgon 6 veckor sedan. Jag kommer nog ännu ihåg när vi med Sara var där och stämningen var så bra. Det harmar bara att vi satt vid andra sidan av scenen där de uppträdde, men Sara sprang till andra sidan av sittplatserna vid andra sången, så vi såg lite av dem ändå. ;) Och jag fick bild av dem med väldigt skitkvalité. Men bättre det en ingenting. Nästa gång skall jag ha med en riktig kamera och ta bra bilder. That's for sure! ;D


181009

Nu har jag då läst till biologi provet. Fast jag har läst och så känns det att jag kommer inte ihåg eller att jag blandar ihop det vad jag kan. Okej, jag skall inte ha nån ångest för det här nu. Lite tidigare var vi då hos pappa på hans födelsedags kaffe. Roligt var det, och pappa fick en så rolig present av min syster. Eller man kan säga att texten på hans present var så rolig. :'D Just nu håller jag på och.. jag, jag skall inte säga det, annars så säger jag för mycket igen. Jag förstår inte varför jag känner mig ännu tröttare idag än igår fast jag har sovit i typ 10 timmar förra natten. Det ser ut som att jag far lite tidigare och sova idag också. Fast min tidig igår blev att jag for och sova halv elva, men jag somnade först halv tolv så.. 

+ "Let me see that body bounce"


Kolla videon!
Jonas Brothers and Demi Lovato - Bounce

Nu skall jag sticka och äta lite något. Sedan snart verkligen gå och sova. Godnatt ♥


100% Tokio Hotel

Jag tittade just 100% Tokio Hotel dokumentäret från YouTube, där var ingen engelsk översättning, så jag förstod inte helt vad de talade om, men ungefär. Men vid stället där Bill talade om när hans röst försvann mitt vid konseret, han såg så ledsen ut att jag skulle ha viljat gå och krama honom hårt och länge. Sedan kom jag på en "bra" TH fanfic, men jag är alldeles för trött för att orka börja skriva på den idag mera, imorgon om jag hinner.


Tidigare efter att Sara hade farit, och jag hade kommit bort från datorn så började jag "städa" lite här vad vi hade lämnat med Sara, och annars också att jag tänkte hjälpa mamma lite med. Sedan var jag till duschen och kom här till datorn, hade så "mycket" att göra att jag blev här till hela kvällen. Men snart sticker jag och far tidigt och sova. Jag är skittrött! Imorgon MÅSTE jag öva till biologi provet, sen skall jag också fara till pappa med min syster på kaffe när det är hans födelsedag imorgon. Där far säkert största delen av min söndag och sen är det skola igen. NOO! Får bara ta det och vänta på nästa veckoslut, så får jag sova igen.


171009

Vad. Jag. Känner. Mig. Trött. Eller egentligen är jag inte jättetrött, men jag skulle gärna gå och sova. Just nu håller jag på och äta makaronilåda och titta på Loonye Tunes in Action (tror jag att det heter) samtidigt som jag nu bloggar. Sara for hem typ lite över en halv timme sedan. Vi hade roligt, på kvällen var vi då till butiken och före bastun åt vi pizza. Sedan på natten tittade vi Wild Child och Slumdog Millionare, båda filmerna var jättebra! Så var vi vid datorn alltid ibland och vi gick och sova halv åtta tiden. Det var längsta tiden som jag har varit vaken härtills, nångång tänker jag vaka hela natten och inte gå och sova alls. Vi skulle ha gjort det nu, men jag blev så trött att jag ville bara fara och sova. Sedan steg vi upp elvatiden, så det blev typ 3 timmars sömn. Nu när jag har ätit färdigt så skall jag snart börja lite städa här och sedan kanske läsa lite till biologiprovet, om jag orkar.


The Baseballs - Umbrella
Rihannas Umbrella cover, ganska bra nog. 'Rolig' 50-talets video och musik.


161009

God morgon! Igår kom jag då till mamma, jag var till butiken och köpte några saker vad jag behövde, men vi orkade inte fara sen till gymmet mera så det blev bara att sitta hemma framför datorn.. haha Just nu håller jag på och äta morgonmål. Mamma bad mig om att städa nedre våningen så det skall jag göra idag. Sen nångång på eftermiddagen/kvällen kommer då Sara hit och det blir partyparty. Skall säkert sätta bilder från den i bloggen också, om jag får för Sara. ;) Jaa, vad annat? Har inte egentligen något annat att skriva, skall snart börja då städa här nere och se sen vad jag hittar på före S kommer. Kanske jag (elr vi) bloggar sen senare.

New TH TV



at 2:37
Interviewer: What are the most important things that you always bring in your suitcase?
Tom: Condoms!
Gustav: Tom brings one suitcase that's only filled with condoms.
Tom: Yes.
:'------------------------------------------------D


151009

Hej på er! Idag måsta jag stiga upp 'redan' typ halv 10. Så efter att jag hade lagat mig färdig och ätit morgonmål så körde vi med pappa till Järvenpää och gick runt i några butiker med hopp på att hitta bra vinterskor till mig. Jag hittade faktiskt några par som var bra, men det kostade 80-90€, så det var lite för mycket att betala tyckte pappa. Så jag får leta ännu mera. När vi kom hem så åt vi mat, och sedan började jag plugga på biologi provet igen, hann inte läsa allt förrän jag kom till datorn. Nu skall jag typ efter 3 timmar sticka till min mamma, skall sen dammsuga mitt rum där, gå kanske till butiken och biblioteket och kanske till gymmet med mamma på kvällen. Nu skall jag säkert snart sticka från datorn och fortsätta plugga.

Can you hear me screamin'?

Håller på och läsa bloggar just nu. Skall snart äta lite pizza och sedan titta på The Simpsons, som vanligt. Så jag hade min dagsverk idag, jag diskade disken efter maten, och så var jag och kratta löv med min syster och pappa. Hur kan det vara så tungt att kratta löv? För mig åtminstone. :D Förstår inte riktigt. Lite tidigare läste jag en gång igenom till biologi provet i en och en halv timme. Lite länge tog det, va? Talade i telefon med Sara imellan åt så det gick lite trögare. Skall läsa ännu en gång igenom imorgon, så behöver jag inte läsa förrän på söndag sen. Har också lyssnat mest på vissa nya Tokio Hotel sånger fråm Humanoid, den engelska albumet. That Day är seriöst min favorit just nu! Har lyssnat på den så mycket att jag börjar komma ihåg orden utantill. Alla sånger är superbra, men That Day klickar just nu för mig. Imorgon skall jag gå och kolla på vinterskor med pappa, får se om man hittar något alls. Sen vid eftermiddagen skall jag sticka till min mamma, Sara skall ju sen komma övernatt på fredagen! =) Nu skall jag då gå och käka pizza, sen säkert tv och telefonsamtal resten av kvällen. Hejdå! ♥

141009

Hello! Kunde inte blogga igår för jag kom inte fram till någon blogg.se sida, fast idag när jag läste bloggar så hade de nog skrivit inlägg igår. Så, idag har jag dagsverk, och jag skall 'jobba' bara här hemma, kratta löv och diska står på listan åtminstone. Annars är det inget extra, skall fortfarande läsa på böckerna till skolan och kanske läsa en gång igenom till biologiprovet som är nästa tisdag, så behöver jag inte läsa så mycket på veckoslutet. Nu skall jag just äta mat och sen diska.



Hamburg (dpa) - De unga rockarna Tokio Hotel kommer turnéra med sitt nya album "Humanoid" i februari 2010 genom Europeiska städer. De första städerna i Tyskland kommer att bli Hamburg och Oberhausen, säger managern David Jost till dpa. Dessa datum följs av Paris, Bryssel, Helsingfors, Wien, Prag, Moskva, Nice, Barcelona, Madrid, Lissabon, Milano och Rom. De exakta datumen och platserna kommer att presenteras under de kommande dagarna. 

Igår läste jag detdär från tokiohotel.fi, men idag såg jag det också i kaulitzandthegs.blogg.se. TOKIO HOTEL SKALL KOMMA TILL FINLAND! Kan inte tro att det verkligen kommer på konsert hit! Väntar på datumet såå mycket! Men inom några dagar så... ;)


121009

Snart har måndagen också farit så där bara förbi. Skola ännu imorgon (från 8-15 -.-) och sen dagsverk och höstlov! Yess, väntar såå mycket på slutet av veckan. Sara skall ju komma övernatt till mig så det skall bli roligt. Men före det skall man ännu tänka på skolan. Hade mattaprov idag, och jag kan säga att den gick inte bra. Nästa prov först nästa veckas tisdag, men sen skulle man inte igen orka läsa på lovet något. Får bara göra det. Nu skall jag snart göra engelska läxan färdigt, sen läsa på Miss Mix som pappa köpte till mig idag och sen skall jag till duschen. Sedan från åtta och framåt skall jag titta på America's Next Top Model, Desperate Housewives och om jag orkar så, Sex and City. Hejdå ♥


Everybody says

That time heals the pain
I've been waitin' forever
That day never came


Tokio Hotel - That Day
Så fin sång!


111009

Hej på er! Söndag redan igen, just tycker jag att det var först fredag, och jag som har tjatat att tiden far så sakta. Sen har man också mattaprov imorgon, har tittat lite till det två gånger, jag orkar inte koncentrera på att öva mera. Det får gå nu som det går. Hah, det var ganska komiskt idag när jag lyssnade på min mp3 och sjöng med helt fullt med ögonen stängda. Sedan där efter en stund öppnar jag dem och ser pappa stå vid dörren och skrika på mig. Hahaa, han fick höra på mitt fina sångröst. Nu började jag och fundera att jag kunde se på något par vinterskor till mig från nätet, bara så att jag skulle veta ungefär vad jag vill ha. Och om det skall komma typ slask/snö väder redan kanske imorgon(!) så borde jag köpa ett par. Får se om jag hittar det här året sådana som jag vill påriktigt ha. Så nu skall jag se efter och sedan sticka från datorn. 9-15 i skolan, bloggar efter det sedan. Hejdå! ♥



Check out Bill's dans + Tom's gitarrspelande ;)


Bill Kaulitz is Toxic

Check out min BK video som jag gjorde på igår i 4-5 timmar. Enjoy och kommentera gärna vad ni tyckte om den! ;)


What Did I Do To Your Heart - Contest



Jag såg den här videon just, och funderade att kanske delta i den. Då borde jag bara hitta på dance moves först. Jag kan ju se om jag kommer på något ida. ;) Jag tittade då just också "Home not Alone" avsnittet av JONAS! Rolig program är den. Som det sägs "A Comedy Series, JONAS!" Haha, nu skall jag sticka från datorn och hitta på något annat. Kanske gå ut när det ser så fint ut. Bye!


101009

God morgon! Solen skiner och jag har bra stämning nu genast från morgonen. Har just kämpat med att få Internetet och fungera, och nu gjorde den det. Äntligen! Jag vaknade redan efter halv tio och fick inte sömn sen mera så jag steg upp 10. Tittade just på Hannah Montana samtidigt som jag åt frukost. Nu tänkte jag titta en eller några av JONAS-seriens nya avsnitt och sedan får jag se vad det blir idag. Måste åtminstone öva till mattaprovet då och läsa på böckerna. Kanske Sara också kommer till mig, vi får se. =) Men nu skall jag då söka upp videorna till JONAS och se på dem. Jag bloggar ännu senare idag, hejdå! ♥

091009



Att jag känner mig trött. Och ändå sitter jag vid datorn, bra Linda. Har inte gjort något extra idag, mest suttit på datorn sen jag kom hem från skolan, typ. Sedan var jag också där imellan till butiken, och för lite över en timme sen var jag i bastun. En typisk fredagskväll för mig. Jag går nog säkert ganska tidigt och sova idag, orkar inte vaka riktigt. Som ni ser kanske av bilden så är det Kristen Stewart, och jag tycker att hon är vacker och har just coolt stil. Gillar det. Men nu skall jag torka mitt hår och så småningom sticka från datorn. Godnatt ♥


Bill Kaulitz

Nu håller jag på och leta efter bilder på Bill Kaulitz. Ända sedan jag började lyssna på Tokio Hotel, så har Bill varit min favorit. Alltid. Utom den tiden som jag var en huge JB-fan. Men nu är jag helt crazy på TH igen. Jag måste faktiskt säga att Bill är en vacker man. Vackrare än många kvinnor. Jag förstår att många säger att han ser ut som en bög, men det är bara hans stil. Och den passar honom, och han ÄR vackert het. Jag gillar hans kläder också, åtminstone många skjortor som han haft skulle jag kunna använda. Fast ibland tycker jag att han lite för speciella kläder men, det är bara han. Jag tycker om honom, och andra får säga vad dom vill. TH är min favoritband. Punkt. Nu kommer här "några" extremt heta bilder på Bill ;)






081009

Hej! Nu har jag just tittat på The Simpsons, eller egentligen bara kikat på lite då och då. Så efter skolan var Sara hos mig, och som hon skrev så planerade vi på vår "get-fat-party". Haha, det kommer att bli roligt. Efter att hon får hem så cyklade jag och mamma till gymmet där vi tränade typ i en halv timme. Nu skall jag just gå snabbt till duschen, sen äta något och läsa lite läxor. Börjar 9 imorgon så lite längre får man sova igen. (: Hejssan ♥

Sara gästbloggar

Tjena det är Sara som bloggar.

Linda sitter just nu här brevid och äter kålsoppa, det luktar lite, typ fis :D
 Vi slutade 3 idag, och sen kom vi hit till Linda.
Vi planerar att trycka ett par svettiga strumpor i Anninas mun och tejpa fast med "jesustejp" (det där silvriga tejpet..Vi tittade det nu i en ordbok och det heter tydligen vävtejp på svenska.)



 
men nu försvann Annina upp på sitt rum, så planerna gick i stöpet.
Vi planerade som sagt att" get-fat-party!" tills nästa fredag,
så vi tänkte köpa följande;
- vaniljglass
- "glass såser"
- godis
-chips
- coke och något annat
+ någon mat att äta, men vi vet inte ännu vad...
Vill någon hjälpa till?


Det blir ett " slumber+get-fat-party"

Det var allt.


Peace, Love and Tokio Hotel
-Sara
don't forget to check out my blog saraolenius.blogg.se


Wednesday night

Nu har jag då pluggat till provet, varit i duschen och läst på moddaboken. Mycket läsande har jag, men inte stör det mig. Jag tycker ju ändå om och läsa. Så ni kan gissa vad jag skall göra nu ännu på kvällen. Läsa. Och se på The Simpsons åtminstone. Nu har jag just inställit (om man kan såga så?) LimeWire på datorn och skall snart lägga min mp3'as program på datorn också. När jag lyssnade tidigare idag igenom Humanoid igen, så fattade jag att där är sången Träumer som är Love and Death på engelska. Jag hörde den sången när den läckte ut och den är grymt bra! Att jag inte märkt det igår när jag lyssna.. :D Nu skall jag få dethär lagat och sedan sticka från datorn. Hoppas tar det int allt för länge. Jag börjar 10 imorgon så jag får lite längre sovmorgon, och kanske jag hinner komma till datorn före skolan och se nyaste TH TV, vi får se. ;) Hejssan ♥


071009

Hej! Huj vilket väder det har varit idag, men just nu ser det ut att bli lite bättre väder. Om det håller så kanske kan jag fara på en kort länk, om jag hinner också. Började 8 idag och hade första timmarna gymnastik, vi hade innebandy och jag fick 4(!) mål vid spelen. Jag är nöjd med mig själv! Hahaaa.. :D Vad annars? Inget särskilt. Efter att jag kom hem har jag bara ätit mat och läst på en bok. Nu borde jag just börja plugga helt fullt till finska provet. Så jag borde sticka från datorn nu, men alltid när jag säger nu så menar det efter en halv timme. Påriktigt, när jag kommer till datorn så kan det räcka länge före jag sticker. Men skall så småning om gå. Vi hörs senare efter pluggandet och allt. ♥


Tokio Hotel - In Your Shadow (I can shine)



Hey Du

God kväll! Efter att jag hade lyssnat färdigt Humanoid, åt jag middag och sedan stack jag till danslektionen. Det var sjukt roligt, vi skratta med Sara ganska mycket. ;) Måste faktiskt öva på dendär dansen hemma, jag blir lite snurrig i huvudet att hur jag skall göra men de går nog. =) Jag är glad att jag började med dansen, för det är roligt och man får motion också. Tackar till Sara som fråga mig med dit. Efter dansen har jag pluggat till finska provet, nu har jag börja förstå mig på det. Sen har jag varit i duschen och nu kom jag "snabbt" till datorn samtidigt (jag måsta fråga detdär ordet av Sara igen, kom inte på vad det va;) som jag äter lite. Nu skall jag sen se på The Simpsons och sen skall jag läsa lite på nån bok och kanske till finskan, vi får se. Men nu sticker jag, hejssan ♥


HUMANOID!

Så, Humanoid hade kommit i vår postlåda ida. Jag är väldigt excited! Jag hållar på och lyssna på cdn just nu. Det låter bra, väldigt bra. Jag har typ lyssnat halva nu, och jag tittade just lite på dvdn som va med. Heta bilder fanns där, men lite dumt att där var 3D bilder, och jag har inte 3D glasögon så jag så dom bildena med grönröda sträckar på sig. Men voi voi, det är ingen skillna. Nu har jag cdn åtminstone! Två favoriter från cdn redan är Sonnensystem & Humanoid. Love, love. Måste köpa den engelska cdn ännu i nåt skede.






Peace, Love, Humanoid


TV kväll

Nu har jag just kommit ut från duschen och nu talar jag i telefon med Sara. Jag har läst  försökt läsa till både engelska förhöret och finska provet. Dåligt gick det. Jag måsta imellanåt också fara och hjälpa mamma med datorn så jag kunde inte helt koncentrera mig, och inte annors heller. Nu skall jag se på America´s Next Top Model och Desperate Housewievs samtidigt som jag äter och äter. Måste också försöka ännu plugga till engelska förhöret, trots allt så är den ju imorgon så det är väl bra och läsa. Men nu sticker jag, ANTM börjar om några minuter. Hejssan ♥


How can you not stop watching these videos?




051009

Humanoid hade inte kommit, tyvärr. Hoppeligen imorgon då! Jag skall just äta mat, är vrålhungrig. Vi har tonfiskspasta, yummie (not). Har lite stress med skolan igen, men bara lite. Imorgon har vi ordförhör i engelskan, så det måste jag läsa till. Sen också att läsa finska provet. Undrar faktiskt hur man kan klara gymnasiet när där skall man läsa till förhör/prov mycket mera än nu på nian. Men nu klarar jag det. Säkert. Men nu skall jag äta, bloggar senare.

• leb die sekunde



Jag håller på och titta på TH's Zimmer 483 - Live in Europe dvdn, på konsert delen. Man får sån lust att fara och titta på dem live. Som säkert händer snart, hoppeligen. =) Jag har varit hungrig nästan hela tiden idag. Fast jag har ätit helt normalt, nu har jag också ätit en banan för en timme sedan, och nu är jag nästan vrålhungrig igen! Undrar varför.. Jag hatar att vara hungrig. Nu skall jag snart sticka helt bort från datorn för idag. Jag skall ännu till duschen, sen läsa och titta säkert Big Brother Talk Show före jag går och sova. Och jag glömde skriva att jag tänker ÄTA så att jag inte blir hungrig mer idag. That's my plan. Och jag väntar att Humanoid skall vara i vår postlåda imorgon när jag kommer från skolan. Vi hörs, hejssan ♥

PS. Nu kommer In die Nacht på dvdn. Älskar den sången, så fin att man får tårar i ögonen.


Thoughts

Läste just i en blogg där hon skrev om sommaren. Nu började jag själv fundera på förra sommaren, den var nog inte min bästa sommar, men många roliga dagar va de. Kunde leva dom pånytt. Mest var jag ju med Sara, min bästa vän, och alla roliga dagar med henne skulle man kunna spela upp och se på. Skulle vara hur roligt som helst att se på sig själv när man är en tönt. Haha, fick lust och ha myskväll med vänner, men det går inte helt. Har funderat på och ha en "tjejkväll" vid min födelsedag, men det är ännu över två månader till det. Men ändå, som nån Sex and The City night. Måste ännu fundera vidare på det, kanske fråga hjälp av nån.

Nu kom jag och tänka på att jag vill se Twilight filmen, men ändå skulle jag inte orka, för då måste jag se den från YouTube och de vill jag inte. Nästa månad kommer New Moon också, måste gå och kolla den sen. Älskar Twilight sagan, älskar Bellas och Edwards kärlek, everything. Jag med mina romantiska tankar igen.. ;) Måste ännu läsa fjärde och väl femte boken så har jag läst alla. I'm so into Twilight!



Standing out in the rain..

Fortfarande mycket regnig väder, skulla ha kunnat gå på länk eller en cykeltur, men jag tror att jag skippar det. Nu är jag då hos mamma, och när jag kom in i mitt rum, kändest det helt att jag har kommit hem, vilket jag gjorde också. Men jag bara älskar mitt rum här! När jag har fått 'designa' mitt rum hur jag vill, vilket jag inte gör hos pappa. I just love it! Har hunnit städa lite i mitt rum nu också, och fått bråka med den här nya datorn, som inte funkar riktigt rätt ännu. Jag vet inte alls vad jag skall göra resten av kvällen, kanske se på nån av mina TH dvdn, läsa till provet eller på engelska boken (fast jag har dålig engelska, så förstår jag faktiskt vad det händer i dendär boken!) Skall först till 9 till skolan imorgon så det blir lite längre sömn. Hmmm, få se vad man hittar på.

041009

God dag! Jag var för en halv timme sen och äta mat, ja, redan nu. Och jag åt morgonmål för just en timme sen. Jag tycker inte om när vi här hos pappa äter alltid mella tolv och ett, man är ju inte ens hungrig då ännu! Men no can do. Har också läst till finska provet, nu kan ja ju lite redan, men de är mycket som int har fastnat i huvudet. Fast finskan är mitt andra modersmål, brukar jag ändå inte få så bra i proven (okej, 7 elr 8 brukar ja få men) för det "kielioppi" (kommer inte ihåg va de e på svenska) vi har är SVÅRT och lära sig, även om man kan finska. Men, man får bara göra sitt bästa. Efter några timmar skall jag fara till min mamma och jag väntar, väntar, väntar på att Humanoid skall komma imorgon i posten. Vill ha den NU! Hehee... =D


Nästan sådär ser de ut här just nu. Bara att de regnar inte på denna minuten. Regn är på ett sätt mysigt, men inte ändå. Jag tycker inte om och gå ut om det regnar helt fullt, men det kan vara mysigt och titta på regnet inneifrån.


Här till slut ännu en mysig video. Grrrrr ;)


Goodnight and goodbye

Mitt först inlägg i dethär blogget. Har suttit framför datorn över en timme redan, börjar känna mig trött. Skall nog snart gå och lägga mig, när klockan närmar sig tolv. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket (som vanligt), men tiden har gått snabbt. Jag har läst både på en bok till moddan som heter "Maffiaprinsessa" (ni vill kanske int veta va allt den berättar om) och på en bok till engelskan som heter "The Mediator". Stress är det ända man kan säga. Borde börja läsa till finska provet också, men det har jag inte ännu gjort. Börjar med det säkert imorgon. Så var jag också på länk med min syster, fast hon gick typ hela tiden många meter bakom mig, jag hade sidu så bråttom, not. Ja-a, där var typ hela min tråkiga lördagsdag, inget nytt. Måste nog sticka från datorn när min syster gnäller på att komma här. Jag bloggar imorgon. Godnatt.


Tänkte ännu lägga en bild här till slutet som jag hittade från en blogg, och den passar ju mig perfekt. Så ofta som jag läser en bok vid min säng, eller läser över huvutaget. Älskar det.


RSS 2.0