301109

Hello! Så, då är första jobbdagen över. Den gick ju slutligen nog helt bra. Min morgon började ju så bra för först fick jag så bråttom att jag nästan inte hann till bussen, men sen var bussen så sen att jag trodd att den hade farit eller skulle inte komma alls! Så bra början var det. :P Sedan när jag kom till jobbet fick jag en jobbskjorta, så jag böt om till den och sedan visade ledaren lite där runt. Annars har jag idag packat upp askar, ställt varor på hyllan, städat lite hyllorna, hjälpt några kunder och sånt. Egentligen var det lite tråkig dag när jag inte hade alltid något att göra, men kanske lite mera jobb har man imorgon. Nu hemma har jag bara talat i telefon, suttit vid datorn, varit till duschen och ätit mat. Lite senare skall jag kolla på America's Next Top Model, Desperate Housewives, kanske Sex and The City och sen gå till sängen. Nu skall jag försöka lite ändra mitt bloggdesign och göra lite på skolgrejer. Vi hörs, hejdå ♣

PS. Det är 1 december imorgon! Tänk!


"Wilkommen im Tokio Hotel, Zimmer 483"

Nu håller jag på och se på Tokio Hotel - Zimmer 483: Live in Europe dvdn, på konserdelen. Jag helt samma känsla när jag ser på den, som jag hade före jag skulle se dem första gången, då 5.4.-08. Det känns bara så konstit, att man redan har sett dem, och snart kommer att se igen. Det går inte att fattas med förståndet, inte än åtminstone. Det verkar att jag behöver en lång tid på att förstå det. Men jag väntar på 7.3 så mycket man bara kan. Att se dem spela live, stämningen, kalla kårarna, att skrika, att sjunga med, att vara där. Everything.



Annars efter att jag kom till mamma idag så dammsugade jag mitt rum och nu har jag suttit vid datorn. Tänkte snart äta något och läsa på Så länge vi båda andas. Annars skall jag se bara på tv och sånt. Jag tänker inte kanske ännu idag motionera, fast jag är inte sjuk mera. Tar och börjar med det imorgon. :) Vår 2 veckors PRAO börjar imorgon också, så ingen skola på 2 veckor! Skönt egentligen, ännu när jag har varit sjuk och borta ända sen måndagen. Jag har jobbdag från 9-15 och jag skall nu åka buss denhär veckan. Jag är lite nervös för att fara dit och jobba, men jag vet nog att det går bra så jag har inget att vara orolig för. Men nervös är jag ändå. Inget hjälper till min nervositet, och jag är ALLTID nervös för nästan allting, allt såndänt åtminstone. Men jag säger så tills vidare, vi får se hur morgondagen går. Skall berätta allt imorgon, hejdå ♣


In your mind, through your eyes, do you see? It's the fantasy.

I've been thinking of everything
I used to want to be
I've been thinking of everything
Of me, of you and me


This is the story of my life
These are the lies I have created

I'm in the middle of nothing
And it's where I want to be
I'm at the bottom of everything
And I finally start to believe

 


Vad skall man ha för rubrik till dethär?

Tio första
- Första bästa kompis:
Sara
- Första bil: -
- Första kärlek: ;----------)
- Första husdjur: Kisu
- Första semester: Har inte aldrig varit på någon egentlig semester.
- Första jobb: Nästa veckans PRAO blir väl första..
- Första köpta skiva: Antti Tuisku (om jag kommer rätt ihåg)
- Första piercing: Öronen
- Första konsert: Antti Tuisku

Nio sista
- Sista alkoholdrycken:
Cider
- Sista bilfärden: Med pappa och famo till butiken
- Sista spelade CD: Humanoid
- Sista kyss: Ljuvlig
- Sista gången du grät: Igår
- Sista måltiden: Rulltårta

Åtta har du någonsin
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
- Blivit arresterad: Nej
- Blivit kär vid första ögonkastet: Inte kär, men förtjust nog.
- Varit på tv: Ja
- Fått ditt hjärta krossat: Ja
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej
- Haft ett one night stand: Nej
- Busringt till någon: Jo, nångång.

Sju saker du har på dig
- 1.
Underkläder
- 2. Verkkaren
- 3. T-skjorta
- 4. Strumpor
- 5. Örhängen
- 6. -
- 7. -

Sex saker du har gjort i dag
- 1.
Sovit
- 2. Ätit
- 3. Tittat på tv
- 4. Varit vid datorn
- 5. Talat i telefon
- 6. Läst

Fem favoritsaker
- 1.
Tokio Hotel
- 2. Vänner
- 3. Läsa böcker
- 4. Choklad
- 5. Musik


Tre val

- Tacos eller pizza: Pizza
- Öl eller vin: Vet inte
- Idol eller Let´s Dance: Ingendera

Två saker att göra innan du dör
- 1. Leva som varje dag skulle vara den sista
- 2. Vara med de människor jag älskar

En sak du ångrar
- 1. Dendär ena saken...

PS. Jag snodde denhär ^ från Uma's blogg.
PPS. 100 dagar till Tokio Hotel's konsert!



261109

Jag är ännu också lite sjuk, men jag tror det håller på och bli bättre nu. Det var på tiden redan, det är alltid så himla störande att vara sjuk! Det här senaste dagarna har jag bara tittat på tv, läst på Så länge vi båda andas, varit lite vid datorn och legat i sängen helt död. Jag är nog borta från skolan imorgon ännu, men jag måste söka några lappar ändå. Jag vill bli helt frisk tills nästa vecka, när vi har våra 2 PRAO veckor, och dom vill jag inte missa! Jag skall vara i Kervos Anttila, och det skall säkert bli helt roligt. :) Nu skall jag snart titta på The Simpsons och sedan bara slappa och gå väl tidigt och sova när jag skall stiga tidigt upp imorgon. Det blir säkert en tråkig dag imorgon med, om jag inte kommer på något att göra. Hejdå ♣


Check out the video!

241109

Jag är sjuk och hemma från skolan. Som jag skrev tidigare kände jag mig lite sjuk redan på söndagen, och igår fick vi svininfluensa vaccinet i skolan. Igår kväll hade jag över 38 grader, och jag sov dåligt, vaknade typ varje halv timme. Vet inte berodde de på för att armen är sjuk efter vaccinet och jag kan inte ligga åt vänster eller vad det var. Men jag bestämde mig att bli hem idag. Hade 38,5 grader direkt när jag steg upp, och annors heller är inte mitt tillstånd något att hurra på. Jag hoppas verkligen att det här är snart över.

Några bilder som får mig på lite bättre humör:


Bild på mig och Sara för just ett år sen! Så annorlunda jag ser ut.

Bild från början av nian, när jag var sjuk. Gillar denhär bilden ♥

En lite längre inlägg.

Jag har haft en tråkig veckoslut, jag har nästan bara gjort på min engelska presentationen om Desperate Housewives, som jag och Noora skall berätta om framför klassen på fredagen. Jag är nästan färdig, men jag måste öva på texten så att jag kan den utantill. Jag är helt säker att jag på något sätt kommer att säga något fel eller något. Det är så typiskt mig.

Nu har jag kännt mig lite sjuk idag också. Eller egentligen började jag känna lite torrt i halsen igår på kvällen/natten. Men nu idag har jag kännt mig sådär trött sjuk, och jag hade 37,2 grader. Men jag funderar om det betyder att jag har lite stegring, eller är det typ min normala temperatur? För alltid när jag har varit till läkaren och de har mätit febern, så har jag haft mellan 37-38 grader, fast jag inte alls varit sjuk eller något. Så jag undrar.. Och hoppas att jag inte blir sjuk!



Jag drömde förresten om TH's konsert förra natten. ;) Först ar jag där i något rum med Sara och andra fans. Vi skulle snart slippa in till ståplatserna. Jag hade hela tiden stor behov där att gå till wc'n, så jag gick, och just då jag var där inne, så slapp alla in till ståplatserna och jag fick springa där efter. Sara hade sluppit längst fram och jag trängde mig fram till Sara. Därefter vaknade jag, men när jag somnade om fortsatte drömmen. Nu trodde alla att TH skulle komma på scenen, men det var Backstreet Boys som kom. Där efter kom många andra band, men inte TH. Så alla började gå ut från hallen, men vi blev inlåsta och fick vänta där. Mera kommer jag inte ihåg, men lite konstig dröm var det, såg ju aldrig TH!



Några bra 30 Seconds to Mars videon. Jag skulle gärna vilja gå och se på dem 12.3.2010, men det är 5 dagar efter TH's konsert så jag får inte fara. =(

What do you think about the pic....?



Själv gillar jag på något sätt denhär bilden, fast jag är ingen fan av twincest. Den är bara så fint ritat/målat. Vad tycker ni?


Ju mer jag tänker på saken, desto tydligare tycks det mig att livet helt enkelt är till för att levas.

Nu har jag just varit till bastun så jag är clean and fresh. Skola var det idag igen, men nu är veckoslutet framför och man får soova. Men jag har mycket skolgrejer som jag måste göra på, som engelska presentation, modda och finska författarpresentationer. Men inga läxor har jag så det blir lättare att göra på presentationerna, måste få engelskan färdigt först. Jag måste berätta att vi hade en trollkarl, Seth Pastuszek från Hawaii, i skolan idag och han uppträdde för oss. Han gjorde många coola things och det var en uppträdande som fick ett leende på mitt ansikte. Efter skolan kom Sara till mig, vi tittade på Paranormal Activity från nätet. Den var inte alls så bra som jag tänkte mig, men ändå blev jag alltid då och då så rädd att jag tryckte mig mot Sara och en gång när Sara skrek till så började jag och skrika helt fullt med. Hahaha





Jag kan inte ännu heller förstå att jag kommer att se Tokio Hotel med Sara. Vi hoppas så mycket på att vi skulle vinna meet&greet, men det är väl ganska osannolikt. Men det skulle vara en dream come true för oss. HOPPAS skulle vi få en chans att se dem backstage.


Blue, blue, blue, waves they crash, As time goes by, so hard to catch


Så sött! Förresten är det 10 veckor sen jag såg TH, vad tiden har farit snabbt. Det är nästan skrämmande. Och sen är det 109 dagar till nästa gång. Den tiden kan gå snabbt också. Men egentligen vill jag inte för just på våren måste man göra alla val till nästa år och bättra sista tiden i skolan. Det blir säkert lite stressit men det är väl värt det, eller hur?

Just nu försöker jag laga sånger till min mp3 och börja lite göra på min författarpresentation om John Steinbeck till moddan. Går inte så bra just nu. Tråkigt vanlig skoldag idag, första timmarna hade vi jumppa och vi hade muskeltest, very nice. Jag fick ändå typ 7 från det, så helt okej var det. Efter det hade vi tillval och jag hade handarbete, min svarta huppare är snart färdig, och den har blivit bra, bättre än jag tänkte! Efter maten hade vi samhällslära och två timmar fysik. I samhällsläran fick vi proven, och jag fick 8, och 8 är sämsta numret av alla prov vi haft första perioden. Fysiken var tråkig när vi bara gjorde samma experiment som vi gjort på sjuan. Nu borde jag snart lite röra på mig, tänkte öva på Fame dansen, och sen fara till duschen och så. Skola imorgon bara från 10-13(!), ljuvligt, och dessutom har vi bara en ordentlig timme.
See ya ♣


161109

Just tittade jag på America's Next Top Model, och till nästa skall jag se Desperate Housewives. Ny period började i skolan idag, och vi hade skola från 8-14 idag. Vi fick våra hjärtförhör ut, och jag fick 10 av den. :P Efter kom Sara till mig, hon slutade tre och jag två så jag for till biblioteket när jag väntade på henne. Jag var snabbt vid datorn och sen lånade jag Så länge vi båda andas, det blir väl ända Twilight boken jag inte läst ännu. Nu när jag har sätt New Moon reklamer på tvn väntar jag ännu mera på att se filmen. Måste så snart som möjligt gå och se den! Sedan kom då Sara till mig och vi gjorde lite läxor, tittade på TH dvd, satt vid datorn och gick till butiken före Sara for hem. Sedan har jag gjort läxorna färdigt och varit till duschen. Men nu sticker jag från datorn, hejdå ♥


(Jag vet att du tycker om ^ Sara ;) Hahaha


I love you more than anything in this world. Isn't it enough?

Om du vill ha vackra ögon, sök med din blick bra från andra människor. Om du vill ha vackra läppar, tala bara bra om andra. Om du vill att din tillvarelse är dyrbar, kom ihåg att du är aldrig ensam.
- Audrey Hepburn


My intentions never change, What I wanted stays the same, And I know what I should do

Hello! Så idag har jag varit i Helsingfors. Först skulle jag ju fara med Sara, men hon fick inte komma så jag for med Krista istället. Det blev en helt rolig dag, fast lång kändest den, även om vi var i Helsingfors i bara typ fyra timmar. Vi åkte med tåg till Böle och gick till mässcentrum(tack sara). Vi kom just så att vi hann se första modeshow'n som de visade där. Några klädesplagg var så superfina att jag gärna kunde ha tagit dem med mig. ;) Efter det gick vi där i hallen och tittade igenom, vi blev och titta på bodypainting en stund också. Det fanns inga gratispåsar eller provsaker. Jag som hade väntat mig många gratispåsar. Men, vi tyckte att hela mässan var så tråkig att vi stack därifrån för att fara in till centrumet. Först gick vi "några" kilometer och sedan tog vi spårvagnen till järnvägsstationen. Därifrån gick vi till Forum och först åt vi McDonalds mat. Sen gick vi in till Mic Mac och Gina Tricot. Hittade många otroligt ljuvliga skjortor, men jag fick nöja mig med att köpa bara en t-skjorta. Därefter tänkte vi att vi kunde fara hem redan så vi gick till järnvägsstationen och åkte iväg med nästa tåg. Nu har jag varit hemma i över en timme och efter en stund skall jag till duschen. Det var min dag ♣

 T-skjortan jag köpte från Gina Tricot.


PS. Gissa om man längtar ännu mera till 7.3.-10 när man sett denna video?

Get up and raise your voice, Make some noise, Here and now, Noise!

Igen är det fredag och veckan är just över. När blir man riktigt van att tiden går såhär snabbt? Men, skoldagen var helt normal. Vi fick ut vår fysik förhör/prov och jag fick ! Jag kan inte ens säga hur nöjd jag är med mig själv när jag klarat så bra alla prov nu på första perioden. Vi ska nog få ut ännu samhällslära provet, men det gick också bra så det blir säkert en bra nummer, så min dåligaste prov vitsord är 8. Sedan skall vi ha författapresentation i moddan och berätta då också framför klassen. Hatar det! Men det går säkert riktigt bra, och det är ännu en månad kvar tills vi skall ha dem. Vi skall också har presentation framför klassen i engelskan, och DET är jag orolig för. Men troligen går det också någolunda bra.

Imorgon skall jag till en modemässa i Helsingfors. Det kommer och bli roligt, jag skall försöka ta bilder också. Jag skall då fara dit med Sara för jag har två fribiljetter, och några andra kaverin kommer säkert också så ser jag kanske dem där. Jag skulle så gärna vilja köpa alltmöjligt därifrån, men jag har pengar typ bara till tågen och till något att äta, så jag får vara utan att köpa och bara ta gratispåsar och olika små provburkar av något. Allting som är gratis vill jag ha.


114 dagar, 1 timme och 22 minuter till Tokio Hotel uppträder i Hartwall Arena. LÄNGTAR!

111109

Hello! Jag har inte hunnit skriva här nu på några dagar, för jag har inte kunnat vara så länge på datorn och så har jag så mycket annat att göra här så det blir så. Nu igen är det redan onsdag, och snart är det veckoslut också, wohoo! Skolan har varit helt okej, inget extra, utom några förhör har vi haft och ett fysikprov idag. Bra har dom alla farit. Jag har faktiskt bättra i några ämnen, och det är jag stolt över. Annar efter skolan har jag bara suttit hemma och gjort ingenting. Utom igår hade jag dans och vi fortsatte på vår Fame dans. Det var roligt. Nu skall jag bara slappna av och läsa. Senare skall jag se på The Simpsons och Grey's Anatomy. Nu hinner jag inte skriva mera för jag måste sticka från datorn ♣



Otroligt snygga mikrofoner! Nån som vill ge mig en? ;)

081109

Söndag igen. Påriktigt, fan vad snabbt veckorna går! Idag är det farsdag, vi har inte firat det riktigt, bara druckit kaffe och ätit kaka hela familjen. Nu har jag helt att jag inte vill äta något kaka eller sånt på länge. Har ätit sånt mycket hela veckoslutet. Idag har jag inte heller gjort något extra, mest läst och lyssnat på musik. Imorgon skola igen och så.

Jag har märkt att när jag ser på någon film, tv-program eller läser på något, och där säger de något som får mig och fundera på mitt eget liv. Då kan jag börja se saker från en annan synvinkel eller tänka att jag själv borde ändra på något. Jag kanske tänker.. Och nu glömde jag vad jag skulle skriva här. :D Men ändå fick jag så idag, utom att det kom så där bara, som en flashlight (...Sara ;) i huvudet.

 
HOT BABE 


Min julklapps önskelista!



Jag vill ha:
- Tokio Hotel - Humanoid [English version]
- 30 Seconds to Mars - This is War
- Twilight dvdn + kanske andra filmer
- digikamera
- telefon
- böcker (vet inte enskilt vad för böcker)
- money, money, money
- presentkort (till H&M, Gina Tricot, MicMac & Stockmann)
- tavlors ramar
+ mycket annat jag inte kommer på nu :P

Jag håller på och se på Zimmer 483 dvdn just nu. Får sån ljuvlig känsla när jag tänker på att jag snart kommer själv och vara på TH's konsert. Det är något man inte bara kan förklara. Prick 4 månader kvar till the big day in Hartwall Arena. Och prick 5 veckor kvar tills jag fyller 15! Snart skall jag se på en spökserie och tala säkert i telefon med Sara. Vi skall vara rädda om spökar tillsammans via telefonen och tänka på att TH är med oss. ;) Hahahaha

I can almost see that dream I'm dreaming but there's a voice inside my head saying you never reach it

Jag tittade just Hannah Montana: The Movie från nätet och det var verkligen en bra film. Jag skulle kunna se någon annan också, men jag orkar faktiskt inte sitta vid datorn mera. Idag har jag inte gjort alls mycket. Efter att jag vaknade tittade jag på Hannah Montana, sedan gick jag till butiken med mamma och hemma har jag sen bara försökt ta bilder på mig själv, och en blev helt bra. Nu tänkte jag gå till duschen, skriva fardagskort, läsa till biologi och fysik testerna och sånt. Det har varit en slapp lördag igen.

Jag lånade Twilight av min ena vän igår, och tittade den igår efter skolan. Idag började jag tänka att jag kunde har sett den idag istället men.. Måste också berätta igen att jag fick 8 av både modersmåls- och engelskaprovet! Jag är väldigt nöjd med mig själv av hur jag klarat i skolan i år. Fast inte har jag varit aldrig så dålig heller.


Bill's Humanoid mikrofon, snygg som fan! Vill ha en!

Tokio Hotel - Best Group


JA, de vann! Jag är så lycklig för dem! Tittade igår nästan hela galan, och jag fick något fel när de sa att TH va vinnaren. Väntar på 7 mars så himla mycket. Gå snabbt tiden, tack!






Älskar deras uppträdande <3

Snow falls, I don't touch the ground

Nu har jag igen suttit i några timmar vid datorn, men skall helt just gå bort, jag måste bara hitta lite info om Ciara's Love, Sex & Magic först. Jag och Noora skall berätta om den lite i engelskan för klassen. Idag hade vi samhällslära prov, och den gick faktiskt ganska bra, fast jag tänkte att den skulle gå hur skit som helst! Fick veta att jag hade åtminstone några rätta svar som läraren berättade efter provet på timmen. Sen fick jag sluta ett när jag hade ingen keramik tillval. När jag kom hem gjorde jag läxorna tills imorgon och så har jag då suttit här. Har också en liten modda förhör imorgon så jag skall ckecka lite på det. Och lite senare så skall jag kanske fara till gymmet med mamma och min syster. (:



Det har ju snöat igårkväll och hela dagen idag. Jag tycker egentligen att det är så mysigt och det ser ljuvligt ut när det börjar mörkna och man ser snöet på träden, marken och när det kommer lite flingor ner. Inte är det ju så roligt om det är halt och väldigt kallt men. Jag gillar vintern just nu åtminstone. Jag har lust och gå ut och snurra runt i snöet som ett litet barn. Hahaha =) Snart blir jag ändå helt trött på snöet.

PS. Jag skulle vilja ändra på mitt bloggdesign, men jag orkar inte. Vet inte nog heller så hur jag skall göra.

031109

Idag hade vi skola från 8-15, tisdagen har varit tråkigaste dagen alltid, men idag åtminstone tyckte jag att den var helt okej. Jag fick också 8 från biologi provet! Måste lite skryta såklart, nånej. ;) Dansen var roligt, vi dansade lite Fame dans. Jag blev så taggad på de, så nu måste jag hitta sången som vi dansade till och dansa hemma. Före dansen var jag till butiken och köpte Miss Mix som hade kommit idag, jag som var redan igår och skulle köpa den. Efter dansen har jag läst lite till provet och varit till duschen. Nu tittar jag på The Simpsons och resten av kvällen skall jag bara slappna av och läsa på Miss Mix och titta på tv.


Jag fick en gratis biobiljett, jag skall säkert gå och se New Moon med den ;)


XOXO
Vi höööörs, goodnight & goodbye ♣ 


Welcome to HUMANOID CITY

Efter 124 dagar står jag just nu ute och köar. Och sen ser jag TH igen. Jag kan inte tro det ännu heller.


011109

´
GROUPHUG!

Det är faktiskt så konstigt att det är första november redan, med denhär farten är det riktigt just min födelsedag, redan. ;) Idag har jag då gjort inget, bara läst till samhällslära provet (som jag tycker är ganska tråkigt), varit på länk med min mamma, städa lite och suttit vid datorn. Nu skall jag snart titta på Big Brother Talk Show och så måste jag nog säkert fara och sova när jag skall tidigt upp imorgon.

Jag har läkare i Helsingfors imorgon redan 8 på morgonen så jag måste stiga upp typ halv sju, och annars skulle jag imorgon få sova till kvart före åtta. Roligt. Det far nästan hela förmiddagen där, och sen far jag till skolan. Hinner säkert till matrasten tillbaka. Då har jag bara två vanliga timmar för sista timmen skall jag vara och tala med vår studiehandledare om mina fortsatta studier och sånt. Det blir ju rolig dag imorgon.

So automatisch, Du bist wie ‘ne Maschine, Dein Herz schlägt nicht mehr für mich



Har jag visat er denna bild? Där i röda ringen är jag och Sara i Elämä Lapselle 090909 när TH uppträdde! Hahaha

RSS 2.0