En lite längre inlägg.

Jag har haft en tråkig veckoslut, jag har nästan bara gjort på min engelska presentationen om Desperate Housewives, som jag och Noora skall berätta om framför klassen på fredagen. Jag är nästan färdig, men jag måste öva på texten så att jag kan den utantill. Jag är helt säker att jag på något sätt kommer att säga något fel eller något. Det är så typiskt mig.

Nu har jag kännt mig lite sjuk idag också. Eller egentligen började jag känna lite torrt i halsen igår på kvällen/natten. Men nu idag har jag kännt mig sådär trött sjuk, och jag hade 37,2 grader. Men jag funderar om det betyder att jag har lite stegring, eller är det typ min normala temperatur? För alltid när jag har varit till läkaren och de har mätit febern, så har jag haft mellan 37-38 grader, fast jag inte alls varit sjuk eller något. Så jag undrar.. Och hoppas att jag inte blir sjuk!



Jag drömde förresten om TH's konsert förra natten. ;) Först ar jag där i något rum med Sara och andra fans. Vi skulle snart slippa in till ståplatserna. Jag hade hela tiden stor behov där att gå till wc'n, så jag gick, och just då jag var där inne, så slapp alla in till ståplatserna och jag fick springa där efter. Sara hade sluppit längst fram och jag trängde mig fram till Sara. Därefter vaknade jag, men när jag somnade om fortsatte drömmen. Nu trodde alla att TH skulle komma på scenen, men det var Backstreet Boys som kom. Där efter kom många andra band, men inte TH. Så alla började gå ut från hallen, men vi blev inlåsta och fick vänta där. Mera kommer jag inte ihåg, men lite konstig dröm var det, såg ju aldrig TH!



Några bra 30 Seconds to Mars videon. Jag skulle gärna vilja gå och se på dem 12.3.2010, men det är 5 dagar efter TH's konsert så jag får inte fara. =(

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Hoppas du inte blir sjuk :(

2009-11-22 @ 17:14:45
URL: http://mathilda.blogg.se/
Postat av: Elinaaal

Frågan<3är...

checka bloggen och svara på frågan ;)

Kramar&pussar.

http://gladjee.blogg.se

2009-11-22 @ 21:29:52
URL: http://gladjee.blogg.se/
Postat av: Charlotte

sv: den var hur jävla bra som helst! - grät typ hela filmen & ska snart se den på bio igen, haha 8D

2009-11-23 @ 17:25:47
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: Charlotte

sv: yes :) haha!

2009-11-24 @ 12:21:33
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: Charlotte

sv: yes, har fyra väggar och taket helt fullt, två garderober & dörren, haha :b

2009-11-25 @ 12:29:19
URL: http://phantomrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0