"Wilkommen im Tokio Hotel, Zimmer 483"

Nu håller jag på och se på Tokio Hotel - Zimmer 483: Live in Europe dvdn, på konserdelen. Jag helt samma känsla när jag ser på den, som jag hade före jag skulle se dem första gången, då 5.4.-08. Det känns bara så konstit, att man redan har sett dem, och snart kommer att se igen. Det går inte att fattas med förståndet, inte än åtminstone. Det verkar att jag behöver en lång tid på att förstå det. Men jag väntar på 7.3 så mycket man bara kan. Att se dem spela live, stämningen, kalla kårarna, att skrika, att sjunga med, att vara där. Everything.



Annars efter att jag kom till mamma idag så dammsugade jag mitt rum och nu har jag suttit vid datorn. Tänkte snart äta något och läsa på Så länge vi båda andas. Annars skall jag se bara på tv och sånt. Jag tänker inte kanske ännu idag motionera, fast jag är inte sjuk mera. Tar och börjar med det imorgon. :) Vår 2 veckors PRAO börjar imorgon också, så ingen skola på 2 veckor! Skönt egentligen, ännu när jag har varit sjuk och borta ända sen måndagen. Jag har jobbdag från 9-15 och jag skall nu åka buss denhär veckan. Jag är lite nervös för att fara dit och jobba, men jag vet nog att det går bra så jag har inget att vara orolig för. Men nervös är jag ändå. Inget hjälper till min nervositet, och jag är ALLTID nervös för nästan allting, allt såndänt åtminstone. Men jag säger så tills vidare, vi får se hur morgondagen går. Skall berätta allt imorgon, hejdå ♣


Kommentarer
Postat av: sara

ja lajkkar Christopher Härings pics. han tar fina TH piccin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-29 @ 18:45:35
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: Viktoria

sv. Gör det! ;D

2009-11-29 @ 19:35:36
URL: http://viktorialindqvist.blogg.se/
Postat av: Charlotte

usch, jag tycker den är hemsk att titta på. jag klarar inte av det. får såna sjuka flashbacks och åh, vill bara ha den tiden tillbaka ):

2009-11-29 @ 19:37:38
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: uma

sv: tack! :D desamma :*

2009-11-29 @ 21:22:42
URL: http://umapuma.blogg.se/
Postat av: sara

jag finns me på din header? OMG :D

ja borde laga en, men ja har int dom rätta picsina

2009-11-30 @ 13:32:35
URL: http://saraolenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0