201209

Jag förstår inte dethär. Jag har halsen sjuk och känner mig annars också lite hängig. Och jag avr sjuk bara för 4 veckor sen! Och ännu en sak, at förra gången jag var sjuk, kände min syster sig lite sjuk och Sara blev sjuk samtidigt som jag. Och nu, min syster har också sjukt i halsen och Sara är väl också sjuk. Hur kan det råka sig att hända lika två gånger? :D Hoppas, hoppas att jag inte bara blir sjuk nu.

Annars då, jag klippte mitt pannlugg idag, så nu är det en rak pannlugg, inte "sidpannlugg" som jag haft här nu. Tyvärr nog blev det inte så bra enligt mig men, eget fel när jag måsta själv börja klippa. =) Får bara försöka forma den så att jag ser inte ser helt ut som en tönt.

Nu skall jag bara ta det lungt och titta på tv, läsa och kanske skriva på någon fanfic. Konstigt att tro att det är jul om 4 dagar! Nå, åtminstone verkar det bli en vit jul, och det är ju hur mysigt som helst. =) Nu till sist bjuder jag på en bild som jag tog igår;



Goodnight and goodbye ♣

Kommentarer
Postat av: sara

mitt pannlugg.....

2009-12-20 @ 18:54:25
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: uma

fina väggar och finfin tröja! :D



sv: tack :) Det ska jag göra! Inte för att det är så mycket varmare där än här.... :p

2009-12-20 @ 20:04:43
URL: http://umapuma.blogg.se/
Postat av: uma

sv: det har de! tack :D

2009-12-20 @ 20:06:14
URL: http://umapuma.blogg.se/
Postat av: emma svensson (:

svar: haha mjo, har bloggat i ungefär 2år , fast på olika bloggar, typ 8 månader p min första , sen på den andra typ 1, sen den tredje någon månad och några veckor, sen dennna några dagar, sj?

2009-12-21 @ 11:25:50
URL: http://toppenjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0